Denna veckan har det mesta gått bra, men inte testningen. Jag började skriva test, men fick problem med att testa funktioner med callback och slutade. Jag kunde inte hitta i Jests dokumentation hur man gör, så jag testade att göra som man gör i Jasmine och hur man gjorde innan i Jasmine, men inget fungerade.

Jag ville verkligen skriva test och kommer därför prioritera det nästa vecka. Jag använder inte koden längre som jag försökte testa, så jag lyckas säkert bättre denna gången.

Jag har använt Reflux, och även om jag gillar det är jag inte helt säker på hur det ska användas. Jag är rädd att jag kommer få problem längre fram, eftersom jag bara kan lyssna på en action i React-komponenterna. Men just nu fungerar det, så jag oroar mig kanske i onödan.

Jag använder Travis CI för att pusha genererad kod och dokumentation till gh-pages om alla test blir gröna. Jag har skrivit en separat post om hur jag gjorde det, Gulp, Travis CI och gh-pages.