Denna veckan har jag arbetat mer på spelaren, den har nu en progress-bar som visar hur mycket som har buffrats, spelats och hur långt avsnittet är. Och nu spelar spelaren automatisk nästa avsnitt i spellistan.

Audios och Vidoes buffered returnerar vilka delar som har buffrats i ordning efter start-tid och tyvärr inte efter senast buffrad del. Därför blir det fel när jag använder sista fältet i arrayen för att visa hur mycket som har laddats. Om jag klickar i slutet av avsnittet och sen i början kommer det se ut som om hela filen är buffrad, men egenligen är bara lite i börja och lite i slutet laddat.

Progressbaren är skapad av tre div-tagar, för att visa mer korrekt information är antagligen den bästa lösningen att börja använda canvas istället. Men jag vet inte om jag ska visa vilka delar som är laddade eller bara hur mycket av den delen som just nu spelas. Jag måste kolla hur andra ljud/video- spelare fungerar.

Jag har även hittat hur man ska redirecta med react-router, jag hade missat det i dokumentationen. Men efter att ha kollat hur det fungerar i Link-komponenten hittade jag det. Med funktionen transitionTo i Navigation-mixinen (länk).